Over ons

Een nieuwe badkamer waarvoor wij tegels moeten zetten? Loslatende tegels door lekkage? De tuin betegelen met mozaïek? katantegelzetters helpt bij het mooier en comfortabeler maken van uw huis of bedrijf. Tegels in alle formaten, materialen en vormen plaatsen wij op de plek waar u dat wilt. Binnen en buiten. Stevig en duurzaam. Kiest u voor katantegelzetters, dan kiest u voor vakmanschap, ervaring en kwaliteit. Bel 040-2051882 en we komen snel bij u langs.
  • Meer dan tegeltjeswijsheden
  • Kosten tegels plaatsen door tegelzetbedrijf

ERVARING

Met ruim 10 jaar ervaring in alle voorkomende tegelwerken kunnen wij iedere vloer perfect voor u opleveren. Of het nu om natuursteen of keramiek gaat, in de specie of in de lijm. Bij ons bent u aan het juiste adres.

KWALITEIT

Bij de katantegelzetters werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten, hierdoor ben u ervan verzekerd dat uw vloer nog vele jaren mee zal gaan.

GARANTIE

Wij zeggen niet alleen dat we goede kwaliteit leveren, we maken het ook waar. Op alle door ons gemaakte werken geven wij dan ook 10 jaar garantie.

GRATIS ADVIES

Wij komen geheel vrijblijvend en gratis bij u langs voor advies op maat en het opmaken van een offerte voor de tegelwerken die u wilt laten uitvoeren. Wij berekenen geen extra kosten achteraf.

katan tegelzetters

Chat openen
Hallo,

waar kan ik je mee helpen?